Vrhunska softverska
rješenja za tvrtke

Saznajte više

Profil tvrtke

Net Projekt d.o.o. je specijalizirana tvrtka

za razvoj softverskih rješenja

prema najvišim svjetskim standardima

Net Projekt d.o.o. je vrlo iskusna tvrtka u području razvoja složenih informacijskih sustava i sustava za nadzor računala i mreže. Naše područje interesa vezano je uz rješavanje kompleksnih informatičkih problema s kojima se susreću poduzeća i pojedinci kojima treba razvoj vlastitih softverskih rješenja ili tvrtke koje imaju potrebu za internim nadzorom.

Uspješno smo projektirali, razvili i implementirali više vrlo zahtjevnih i specifičnih projekata iz područja energetike, medicine, telekomunikacija i turizma.

Predan rad i iskustvo doveli su nas do većeg broja zadovoljnih klijenata u relativno kratkom vremenu u Hrvatskoj i u inozemstvu. Naša sposobnost da kreiramo različite tipove rješenja u više od 30 tehnologija te nadogradimo čak i 20 godina stare sustave osigurala nam je posebno mjesto među tvrtkama kojima je prioritet razvoj i traženje načina da postanu brže, modernije i efikasnije otkrivajući nove načine korištenja dostupne tehnologije.

Net Projekt d.o.o. posjeduje državne certifikate za razvoj sustava za nadzor telekomunikacija prema EU i NATO standardima. Službeni je konzultant EBRD-a (Europske Banke za Obnovu i Razvoj) za sektor ICT-a.

NCORE Industrial – sustav za preventivno održavanje i upravljanje opremom

Saznajte više

Što radimo?

Razvoj vrhunskih poslovnih aplikacija

U radu koristimo najnovije tehnološke standarde kako bi našim korisnicima pružili najvišu razinu usluge.

Naše aplikacije pomno su grafički osmišljene kako bi pružile najugodnije korisničko iskustvo.

Posebno pozornost posvećujemo jednostavnosti uporabe aplikacija i dostupnosti informacije unutar koncepta “tri klika”.

Našim korisnicima pouzdana je podrška najvažniji segment kvalitetne usluge. Naši tehničari pružaju je 0-24, 7 dana u tjednu.

Zašto nas odabrati?

30+
Godina iskustva
100%
Zadovoljnih korisnika
90+
Zahtjevnih projekata
70%
Projekata u inozemstvu
Čvrsto vjerujemo da za naše korisnike moramo razviti najbolja rješenja, kojima će postići dugoročnu prednost na tržištu. Stalno tražimo nove i bolje načine za rad i inovaciju, sa fokusom na jednostavnost i iskoristivost tehnologije. Cilj nam je omogućiti postizanje boljih i bržih rezultata koristeći sve dostupne resurse.
Net Projekt Tim

Partneri

Dell
HP
Microsoft
EBRD
ESET