Profil tvrtke

Net Projekt d.o.o. je specijalizirana tvrtka

za razvoj softverskih rješenja

prema najvišim svjetskim standardima

Net Projekt d.o.o. je vrlo iskusna tvrtka u području razvoja složenih informacijskih sustava i sustava za nadzor računala i mreže. Naše područje interesa vezano je uz rješavanje kompleksnih informatičkih problema s kojima se susreću poduzeća i pojedinci kojima treba razvoj vlastitih softverskih rješenja ili tvrtke koje imaju potrebu za internim nadzorom.

Uspješno smo projektirali, razvili i implementirali više vrlo zahtjevnih i specifičnih projekata iz područja energetike, medicine, telekomunikacija i turizma.

Predan rad i iskustvo doveli su nas do većeg broja zadovoljnih klijenata u relativno kratkom vremenu u Hrvatskoj i u inozemstvu. Naša sposobnost da kreiramo različite tipove rješenja u više od 30 tehnologija te nadogradimo čak i 20 godina stare sustave osigurala nam je posebno mjesto među tvrtkama kojima je prioritet razvoj i traženje načina da postanu brže, modernije i efikasnije otkrivajući nove načine korištenja dostupne tehnologije.

Net Projekt d.o.o. posjeduje državne certifikate za razvoj sustava za nadzor telekomunikacija prema EU i NATO standardima. Službeni je konzultant EBRD-a (Europske Banke za Obnovu i Razvoj) za sektor ICT-a.